Hoe u uw gehackte Hotmail-accounts kunt herstellen?

Het verzenden en ontvangen van e-mails is een van de essentiële onderdelen van ieders leven geworden. Er zijn wereldwijd verschillende webmailwebsites, maar Hotmail is meer een e-mail. U kunt e-mailberichten verzenden en ontvangen, uw taken volgen, telefoonnummers en namen van contactpersonen opslaan en uw planning beheren met Hotmail.

Maar soms kunnen uw persoonlijke en beveiligde gegevens worden gestolen wanneer iemand uw account hackt. Hackers kunnen verschillende methoden gebruiken om aan uw wachtwoorden te komen, zoals aanvallen op internetsites, malware en phishing. Als iemand anders toegang heeft tot uw account, moet u uw account met verschillende stappen herstellen. Anders kunt u ook Bellen Hotmail ondersteuning als u moeite heeft om het handmatig te herstellen. Hier zijn echter enkele stappen die u kunt gebruiken om uw gehackte account te herstellen en uw account gemakkelijk te gebruiken.

Stappen om Hotmail-account te herstellen

  •  Wis alle malware of virussen voordat u uw wachtwoord wijzigt

Als uw apparaat een goed antivirusprogramma heeft, zorg er dan voor dat het altijd wordt bijgewerkt en voer een volledige virusscan van uw systeem uit; volg daarna de gegeven stappen om u in te schrijven voor virusbescherming.

  1.  Klik op Start in de linkerbenedenhoek van uw venster.
  2. Zoek Window Defender en selecteer het.
  3. Volg daarna alle instructies op het scherm om de beveiligingsmodus in te schakelen.

  • Reset of wijzig het wachtwoord

Nadat u de antivirus- of malwarebeschermingsapp met succes hebt ingeschakeld, logt u in op uw Hotmail-account, gaat u naar instellingen en wijzigt u uw huidige wachtwoord.

  •  Controleer uw accountinstellingen

De technische ondersteuning van Hotmail kan sommige van uw accountinstellingen resetten nadat ze detecteren dat iemand uw account heeft gehackt. Controleer uw accountinstelling goed en pas deze aan uw behoefte aan.

  •  Herstel verwijderde contacten en e-mail

Wanneer Hotmail detecteert dat iemand anders toegang heeft tot uw account, beginnen ze uw verwijderde e-mails op te slaan in een map. U kunt ze herstellen met de volgende stappen.

  •  Kies de map Items verwijderen.

  1.  Tik vervolgens op de optie Recover Delete Message bovenaan de pagina.
  2. U vindt alle herstelde e-mails en contacten in die map.

U kunt uw gehackte Hotmail-account herstellen door alle bovenstaande stappen te volgen. Als u het ingewikkeld vindt om uw probleem op te lossen, kunt u Contact opnemen met Hotmail Nederland ondersteuningsnummer en de best mogelijke oplossing krijgen.

Verlegenheid link

Hoe een programma te verwijderen met McAfee Shredder?

Comments

Popular posts from this blog

Hoe moet u uw Hotmail-account uitschakelen?

Hoe kan ik met iemand praten op Hotmail